DEŇ POĽOVNÍCTVA A OCHRANY PRÍRODY - JÚN 2013

22.03.2014 15:02

Jún – je označovaný ako mesiac poľovníctva a ochrany prírody. Pri tejto príležitosti sa na Šarišskom hradnom vrchu konala členská schôdza PZ mesta Veľký Šariš spojená s „dňom poľovníctva“ pre rodinných príslušníkov a priateľov poľovníctva. Pre deti a ženy boli pripravené rôzne hry a súťaže. Súťažilo sa v streľbe zo vzduchovky v kategóriách dievčatá, chlapci a ženy. Najlepší strelci boli ocenený vecnými cenami.

    Popri súťaži v streľbe zo vzduchovky sa naši malí milovníci prírody zapojili  aj do stavby vtáčej búdky, ktorú pre nich pripravil Ing. Peter Novotný a umiestnili ju v priestoroch hradného vrchu. Nakoniec si deti vyskúšali svoju kreativitu pri maľovaní farbami na tvár.Po vyhodnotení súťaží si poľovníci a hostia pochutnali na výbornom poľovníckom guľáši ktorý spoločne pripravili členovia nášho poľovníckeho združenia.

    Aj napriek menšej prietrži mračien sa tento deň vydaril. Poľovníci, hostia a hlavne deti odchádzali domov s pocitom pekne prežitého dňa a s presvedčením, že o rok si to znovu zopakujú.

LOVU ZDAR

 

Foto: cms.pzvelkysaris.webnode.sk/fotogaleria/a2013/

© 2013 Všetky práva vyhradené pzvelkysaris. Design by António

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode